Сватбена фотография

Фотографията съживява спомена за вашите щастливи мигове!

Рзгледайте нашата ФОТОГАЛЕРИЯ в сайта, за да се запознаете с работата ни.

Натрупахме богат и дългогодишен опит в заснемането на сватбени и семейни тържества, рождени дни, фирмени мероприятия и други събития, но си признаваме, че "СВАТБАТА" е нашата голяма любов.
Основната ни цел е да отразим по най-красив начин най-щастливите Ви мигове, за да може след време разглеждайки снимките отново и отново да почувствате прекрасните емоции на сватбения ден.
Ще проследим в пълен репортаж цялото събитие, ще направим снимки за спомен с роднините и приятелите и най-важното ще заснемем вашата сватбена фотосесия.
Важно е да отделите достатъчно време за фотосесията, защото това ще бъдат наи-красивите снимки, отразяващи вашето щастие.
Това е времето за разходка, когато ще се измъкнете от суматохата и далеч от всичко и всички, пременени в сватбените си дрехи ще се насладите на любовта си.
По време на фотосесията ще ви напътстваме и ще ви предразположим да позирате пред обектива без притеснение. Колкото по-силни и истински емоции показвате, толкова по-интересни ще са снимките.

Можете да импровизирате, да се смеете, радвате, да правите смешни физиономии.
Флиртувайте с обектива! Обичайте се!
Не мислете за това дали сте позирали добре за някой портрет, защото ще направим достатъчно снимки за да сме сигурни, че имаме добър кадър от всеки един момент.

Предлагаме богат асортимент от фотоалбуми и фотокниги.
Сватбеният албум е скъпоценност, запазила за поколенията лица и настроения от най-щастливото събитие в живота на човек.
Албум, на страниците на който вие ще останете завинаги млади, красиви и безкрайно щастливи, който ще разглеждате години след сватбения ден, заедно с Вашите деца, внуци и правнуци.

Сватбата е щастливият финал на приказките, любовните романи и телевизионните сериали!
На всички, които вече са изживяли своята сватба бихме искали да пожелаем:
Скъпи младоженци, Бъдете щастливи!


  

Всички статии, текстове и снимки на сайта www.100usmivki.com са обект на авторски права.
Ползването или разпространението им без наше писмено съгласие е забранено!